Як створити сприятливу атмосферу для медитації: кращі аромати

Медитація – прикордонний стан розуму. Ви знаходитесь на межі сну та неспання. Ваше тіло стає практично невагомим, ви ясно чуєте свій внутрішній голос, на повну силу проживаєте емоції, які ви відчуваєте. Медитативний транс дозволяє «розгрузити» підсвідомість та навчитися проживати життя в режимі «тут і зараз». Що це дає? Ви своєчасно проживаєте та відпускаєте всі емоції: від щастя до смутку, ваше життя стає більш усвідомленим та наповненим.

 Як створити сприятливу атмосферу для медитації: кращі аромати

І щоб досягти максимального ефекту від занурення у прикордонний стан, варто створити відповідну атмосферу. Тиша, затишок та… приємні запахи. Саме про них і поговоримо. Аромати допомагають поринути в особливий стан медитації та перебувати в ньому з максимальною продуктивністю. Які запахи підійдуть у цьому випадку?

Запахи, які підходять для медитації

Перед медитацією приміщення варто провітрити і потім ароматизувати. З цією метою використовують ароматичні палички, аромалампи і навіть аромадифузори. Вибирайте свій формат ароматизатора і підбирайте ефір, який припаде вам до душі. А ми розповімо про вплив запаху на свідомість і тіло:

  • Лимон. Потрібно поринути у себе в галасливому місці? Навіть якщо ви медитуєте в метро, ​​тонкий аромат лимона допоможе абстрагуватися від навколишнього оточення і заглибитися у свої почуття та думки. Запах лимона допомагає подивитися на зміни у житті з філософською відстороненістю.
  • Неролі. Вишуканий аромат охолоджує розум, дарує душевні сили та є потужним енергетичним захистом від негативу. Відчути гармонію цього світу простіше, якщо використати запах неролі.
  • Жасмін. Квітковий аромат сприяє повному розслабленню, дарує почуття спокою та повертає віру у власні сили. Жасмін, як жоден інший запах, дозволяє змиритися з втратами та неприємними змінами.
  • Мирт. Очищення аури, стимуляція енергетичного зростання, усунення почуття жадібності, надмірного жалю до самого себе – всі ці чудеса творить з нашим тілом і підсвідомістю запах мирту.
  • Ладан. Цей аромат символізує святість, тому що загоює наші енергетичні пробоїни і дарує душевну гармонію.
  • Ялівець. Запах налаштовує на оптимізм і збільшує позитивну енергію. Універсальний варіант медитації.
  • Лаванда. Потрібна повна релаксація? Нотки лаванди є актуальними, якщо ви медитуєте перед сном. Це розслабляючий запах, який надає почуття впевненості у собі.
  • Мускат. Запах підійде тим, хто готовий пізнати духовну справедливість та бажає відновити цілісність свого енергетичного поля.
  • Пачулі. Оригінальний аромат допомагає розвинути інтуїтивні нахили, посилює сексуальну енергетику.
  • Рожеве дерево. Ідеальний варіант для тих, хто лише познайомився зі світом медитації. Запах чудово відновлює сили, вселяє відчуття щастя, очищує наш розум від егоїстичних думок, гордості, гніву та заздрощів.
  • Пальмароза. Потрібно пробудити енергію самозбереження, розвіяти смуток і прибрати почуття тривоги? Аромат пальмарози впорається з цим.

В інтернет-магазині «Scents» ви можете вибрати унікальну композицію ароматів, які підготують ваше тіло та свідомість до медитації.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]