Популярні ароматичні товари для дому

Пахощі відомі людству ще з найдавніших часів. Ними користувалися з лікувальною метою, застосовували як парфумерні засоби та активно використовували під час проведення різних обрядів, богослужінь та медитацій.

Аромапродукція для дому

На сьогоднішній день існує великий спектр ароматичної продукції подібного виду. На прилавках магазинів та в електронних каталогах інтернет-магазинів в асортименті представлені такі види ароматичних товарів:

  • ароматичні чіпси;
  • каміння та кристали з ароматним просоченням;
  • аромаламапи;
  • декор-коптилки і аромасвічки;
  • аромаолії та спреї з приємним і стійким ароматом;
  • саше і аромабаночки;
  • аромавоск;
  • аромадифузори для дому.

Основне завдання всіх перерахованих виробів – створити затишну атмосферу у будинку чи будь-якому іншому приміщенні.

На даний момент найбільш популярними видами продукції даного типу є аромадифузори. Саме про них ми й поговоримо докладніше у цій статті.

Ароматичні дифузори для дому

Для створення затишної атмосфери в будинку все більше людей використовують спеціальні ароматичні розпилювачі. Вони являють собою досить глибоку посудину з ароматичною олією. Поступово рідина випаровується та випромінює приємний аромат.

Для активного випаровування рідини потрібна велика площа зіткнення з повітрям. Однак сучасні аромадифузори дуже часто мають вузьку шийку. Даний факт легко пояснюється наявністю в комплекті кількох паличок із ротанга, бамбука чи тростини.

Дерев'яні палички добре просочуються маслом і активно поширюють запах по всьому доступному простору. Регулювати інтенсивність випаровування олії можна за допомогою збільшення чи зменшення кількості встановлених паличок.

Крім основного призначення аромадифузори виконують і декоративну функцію. А якщо вам набридне вигляд стандартної розпилювальної ємності, її завжди можна замінити іншою вазою-розпилювачем.

Найпопулярніші виробники аромадіфузорів

У нашому регіоні найбільшою популярністю користуються ароматичні дифузори:

  • ACappella. Глибокі та багатогранні композиції від цього бренду порадують своїм незвичайним поєднанням та неповторним ароматом;
  • Mano Namai. Лінійка з 4 ароматів подарує Щастя, розповість Казку, поділиться Секретом і занурить в інтригуючий ароматий Сон;
  • Dr. Vranjes. Чудові аромати від відомого італійського виробника ароматичної продукції дозволить вам відчути справжню феєрію запахів;
  • StoneGlow London. Вироби від даного англійського бренду відрізняються чудовим зовнішнім виглядом та приємним ароматом;
  • Greenleaf. Дифузори цієї американської торгової марки порадують вас натуральними природними ароматами, свіжістю та фруктами.

Вироби всіх перерахованих торгових марок ви легко знайдете в електронному каталозі нашого онлайн-магазину ароматичної продукції для дому та авто Scents.com.ua.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]